02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Theraline Cherry Pillow Възглавница с черешови костилки против колики "Летни цветя"

Артикулен номер: 42xx8002
Цвят: Не
Марка: Theraline

Възглавниците с черешови костилки се радват на висока популярност като възглавници, които могат да се затоплят, охлаждат, имат релаксиращ ефект благодарение на приятното излъчване на топлина и в същото време имат масажиращ ефект.

Вижте пълното описание

Подробно описание

 • Атрактивен дизайн
 • Възможност за пране в перална машина
 • Естествено обработени

Възглавница с черешови костилки – прекрасна топлина.

Възглавниците с черешови костилки се радват на висока популярност, като възглавници, които могат да се затоплят, охлаждат, имат релаксиращ ефект благодарение на приятното излъчване на топлина и в същото време имат  масажиращ ефект. Възглавницата запазва топлината изключително добре и се адаптира към формата на тялото. По този начин топлината помага точно там, където е нужно. При напрежение във врата, стомашни спазми и колики при бебетата, болки в гърба, главоболие, студени крака и много други. Може също да се охлади и да се използва като студен компрес при спортни травми, натъртвания, навяхвания и подпухнали очи.

100% натурален продукт възглавниците с черешови костилки, са направени от почистени черешови костилки без използване на химикали!

Начин на употреба: загрейте възглавничката за 1 мин в микровълнова фурна на 600W или за 10-15 мин в готварска печка на 150 градуса. Или охладете за 20-60 мин във фризер.

Почистване: ръчно пране до 40 градуса.

Размер: 19х19 см. 

Пълнеж:  400 гр. 

Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
20,90 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад