02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

The Miracle Blanket™ анти-стрес пелена RED CASTLE

Артикулен номер: 4299
Цвят: Не
Марка: RED CASTLE

Пелена Miracle Blanket, 100% памук. Има ли Вашето новородено дете проблеми със съня? Плаче ли без видима причина или го мъчат колики? Повиването на бебето в тази пелена е може би отговорът, който търсите. Чрез Miracle Blanket™, компанията Red...

Вижте пълното описание

Подробно описание

Има ли Вашето новородено дете проблеми със съня? Плаче ли без видима причина или го мъчат колики?

Повиването на бебето в тази пелена е може би отговорът, който търсите. Чрез Miracle Blanket™, компанията Red Castle модернизира едновремешната практика на нашите баби да повиват бебето в голямо парче плат, за да го успокоят и да го накарат да се почувства сигурно.

Увито така, бебето се чувства защитено и спокойно, адаптира се лесно към новия заобикалящ го свят. По време на сън, през топлите месеци (когато можете да оставяте краката на бебето отвити) или през зимните, ръцете му са близо до тялото, когато е повито с пелената Miracle Blanket™, като по този начин изчезва стряскането от неотминалите все още архаични рефлекси (рязкото рязстваряне на ръцете, рефлекса на Моро и др.). Така Вашето дете ще спи по-спокойно и по-дълго, а когато се буди, то няма да е с плач и стреснато.

Лекият натиск, упражняван от пелената Miracle Blanket™ върху корема, успокоява бебето и редуцира ефекта на неприятните колики.

Родителите споделят, че пелената е наистина едно истинско чудо. Miracle Blanket™ пелена може да бъде ползвана от раждането, до около 14-та седмица на Вашето новородено.

Материал: 100% памук

*Пелената е с нарушена опаковка!

Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:

Специална Цена: 53,99 лв.

Редовен Цена: 69,00 лв.

Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад