02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Philips AVENT Дигитален видеофон - SCD 620

Артикулен номер: 00A-0491
Цвят: Не
Марка: Philips Avent

Сигурна, персонална връзка с адаптивната технология FHSS...

Вижте пълното описание

Подробно описание

Сигурна, персонална връзка с адаптивната технология FHSS ∙ 2,7-инчов екран с висока разделителна способност с кристално чисто нощно виждане ∙ Енергоспестяващ ECO режим с индикация за връзка ∙ Обхват до 300 метра на открито и до 50 метра на закрито (в зависимост от различни фактори)∙ Приспивни песнички успокояват мъничето ви ∙ Останете свързани с функцията за обратна връзка ∙ Изберете най-доброто ниво на звука за мястото, където се намирате ∙ Светлини за 3 нива на звука и светлинен индикатор за връзка ∙ Време на работа до 10 часа, вградена литиево-йонна батерия на родителското тяло ∙Зареждане с Micro USB ∙  Честотна лента: 2,4 GHz ∙ Възможност за гласова активация.

Наличен
 • Безплатна доставка за цялата страна
Цена:
355,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад