02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Miniland Термометър за вода-стая Magical жабка/пчеличка

Артикулен номер: 89337
Цвят: Не
Марка:

Вижте пълното описание

Подробно описание

Термометъра за баня позволява на родителите лесно да контролират по всяко време както водата в банята, така и температурата в стаята, тъй като ги измерва постоянно, показвайки на екрана си всякакви промяна, която се случва.

Идеалната температура на водата варира между 36 и 38 градуса. С термометъра за баня можете да достигнете любимата температура на вашето бебе и да се уверите, че тя не се отдалечава от тези стойности.

Бебето може да държи термометъра дори и да го потопи, когато е в плаващо състояние, тъй като отговаря на стандартите за безопасност на играчките.

Жабката и пчеличката предупреждават със зелена светлина, когато температурата на водата е по-ниска от 30 °C и с червена светлина, когато е по-висока от 39 °C. В допълнение, тя показва стрелки на екрана, показващи, че температурата на водата е извън обхвата на комфорта.

Освен цифровия часовник и термометър за банята има и хронометър с обратно отброяване и отброяване напред, което позволява на родителите да контролират времето за къпане.


Препоръчителна възраст 0+ месеца


Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
32,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад