02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна
 

Книжки и образователни игри

Четенето на книжки е важно умение, което трябва да се развива още от ранна детска възраст. Любовта към книгите възпитава в нас любопитство към света, учи ни на критичност и ни помага да усвояваме по-лесно информацията, да я класифицираме и анализираме.

Когато дечицата ни са още малки и ние им четем книжки на глас, те може да не разбират всяка дума, но чуват как се произнася и разширяват разбиранията си. Четенето открива нови и вълнуващи светове за децата и обогатява живота им. От родителите зависи да направят това занимание интригуващо и забавно.

Ние от онлайн магазин Ново бебе ви предлагаме голямо разнообразие от книжки за деца за всякаква възраст, повод и предназначение. Тук ще откриете вълшебни приказки, които ще накарат децата ви да мечтаят, образователни енциклопедии, пълни с много полезни знания, както и различни книжки за най-малките, които издават звуци, движат се на колелца или имат меки опашки и ушички. Тук ще откриете и всякакви образователни играчки, развиващи мисленето и фантазията на децата, помагащи им да опознаят форми, цветове и материи.

Задай Възходяща Посока
Покажи по:
Задай Възходяща Посока
Покажи по: