02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Theraline Original Възглавница за бременност и кърмене "Звездно небе" 106

Артикулен номер: skystars
Цвят: Не
Марка: Theraline

Вижте пълното описание

Подробно описание

Най-удобната възглавница за кърмене и хранене. 

 • Стабилна подкрепа по време на Вашата бременност.
 • Облекчение за краката, корема и напрегнат гръб.
 • Лесно променя позицията си при спане.
 • Предлага истински комфорт при храненето на бебето. 
 • Правилна форма за тялото на бебето Ви и невероятна опора за майките по време на тяхната бременност и периода на кърмене.
 • По-добра релаксация при кърмене!
 • По-малко напрягане на врата и раменете.
 • Удобна за всички позиции при храненето на бебето.
 • Перфектна е за хранене на близнаци.
 • За по-добра почивка.
 • Облекчение за краката, корема и напрегнатия гръб. Лесно се променя позицията при спане.
 Размер 190(по външната извивка) х 38 см

Дългата й форма позволява да я позиционирате по начина, по който ви харесва. Иновативен гъвкав и стабилен пълнеж. Чувството е като пясък- лек като перо. Комфортна опора във всяка позиция. Възглавница комбинирана за бременността и храненето на бебето. Почувствайте разликата! Уникална лекота и перфектна подкрепа!

Оригиналната възглавница е с пълнеж направен от микро-зърнеста материя, която е лека като перце.  Невероятният пълнеж създава комфорта Ви по време на бременността, в каквато и позиция да сте – при лежене и при седене. Ще остане опора без да се развали материята. Материята също е анти-алергична, топла, дишаща материя, която се свива на две при кърмене и може да бъде прана на температура 60 градуса по Целзий.

Оригиналната възглавница създава чувството за лекота и плътност на корема и краката, дори и вашата глава и раменете са подкрепени. Възлавницата за бременни и бебета е най-полезна по време на последните месеци на бременността, когато по-трудно релаксирате през нощта. Ще почувствате по-малко напрежение на гърба и краката. Възглавницата е опора на бременната жена, която осигурява комфорт и сигурност.

Нашата възглавница за бременни и хранене на бебето е толкова гъвкава, че можете да променяте позицията лесно и комфортно. Мултифункционална!!! За релаксиране, четене и гледане на телевизия,  дори и да не сте бременна. Отлично качество. Пухкава, мека с допълнително подплатени страни.

Сертификат Toxproof!

Научете повече за оригиналната възглавница Theraline.

„Не бих си представила бременността без нея!“ – това е нещото, което повечето бременни жени казват, когато са използвали възглавницата Theraline.

Защо имам нужда от възглавницата за бременни и кърмене?

Повечето майки в Европа използват комбинираната възглавница за бременни и хранене. Често това е практическа помощ по време на бременност и добър подарък при раждане на бебето. Ето цитати от он- лайн коментари: „Когато бях бременна имаше дълго време, в което се чувствах некомфортно при спане. Бързо намерих възглавницата за бременни и хранене Theraline. Моят корем беше подкрепен и аз най-накрая можех да спя през цялата нощ. Беше съвсем различно чувство при спане“.

„Възглавницата е подходяща при бременност и полезна при кърмене, а след това е подходяща при четене или нещо подобно“.

Кога трябва да си закупим възгавницата за бременни и хранене на бебето?

Най-доброто време е между 6 и 7-мия месец на Вашата бременност. По-ранното използване на възглавницата за бременни, ще създаде комфорт на корема и краката и ще бъдете в кондиция за релаксиране. Това означава, че ще имате по-добра почивка по време на спане.

Колко голяма трябва да бъде възглавницата за хранене?

Размерът има предимства по време на бременност и храненето на бебето. Възглавницата за бременни и хранене почти никога не би могла да бъде прекалено голяма. Правилният градус на пълнежа е много важен, така че създава опора и осигурява сигурност във всяка позиция. Когато лежите, Вие ще имате подкрепа за цялото тяло и ако кърмите, ще искате възгалвницата да създава основа и на Вас и на бебето.

Ако кърмите ще харесате ползването на възглавницата за хранене на бебе, когато сте навън и изберете една от малките възглавници, като Theraline’s Wynnie American.

Опит! Почувствайте разликата. Докоснете и почувствайте една от възгавниците за бременни или хранене на бебе, и вие ще видите разликата с всяка друга възглавница за бременни. Възглавницата за бременни Theraline е пухкава, удобна и пълнежа /който е напълно сигурен за употреба, e безшумен и създаден за пълна подкрепа и опора на майката и бебето навсякъде.

За бебето: Нашият високо качествен продукт е производен напълно добре с допълнително подплатените страни, които гарантират използването за години. Ако вече не сте бременна и бебето ви е пораснало дете, можете да продължите употребата на всяка от нашите възглавници за възрастни R&R. Много семейства купуват допълнителни възглавници за употреба при четене, гледане на телевизия и релаксация.

Защо възглавниците за бременни и хранене на бебета Theraline са № 1 в Европа?

Theraline има много предимства: продукти на конкурентни цени, с фин пълнеж, и пълен набор от калъфки по избор. Можете да почивате сигурни, че възглавницата е напълно безопасна за използване и не би ви наранила. За разлика от Theraline, някои от възглавниците за бременни са направени от евтини материали и некачествен пълнеж. Това може да доведе до нараняване или силен мирис на химикали.

Ние препоръчваме, да защитите Вас и Вашето бебе, като бъдете изключително внимателни.  Преди закупуване на възглавница за хранене, проведете тест за мирис. Така може да проверите и да видите дали възглавницата има мирис на пластмаса или лепило. Ако има такъв мирис, вие със сигурност не трябва да закупувате такава възглавница.

Възглавниците Theraline  за бременни и хранене на бебе са без мирис и са първите продукти от рода си, които са оценени с оценка „Много добри“ от German OKO-TEST. Всички възглавници са напълно сигурни и щамповани за сигурност и безопасност.

Не е налично
 • Продукта в момента не е наличен. Ако искате да го поръчате направете запитване за продукта.

 • Безплатна доставка за цялата страна
Цена:
123,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад

Друго от одеяла, пелени, възглавници, спални комплекти

Theraline Baby Pillow Бебешка възглавница против деформации

Специална Цена: 36,00 лв.

Редовен Цена: 45,00 лв.