02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

KinderKraft Стелаж-шкаф за книги Racoon

Артикулен номер: Racoon book
Цвят: Не
Марка: KinderKraft

Вижте пълното описание

Подробно описание

Шкафът за книги от серията RACOON е необикновена мебел – неговата солидна конструкция (по-широка в основата) и възможност за закрепване към стената го правят безопасен за децата. Прекрасният, оригинален дизайн и универсална колористика правят шкафа подходящ за почти всеки интериор. Платнените рафтове в стоманено сив оттенък и добавените към комплекта кошове за играчки разчупват белотата, а на страниците на шкафа стои очарователен енот, в който ще се влюби всяко дете. Шкафът е идеален както за поставяне на детски книжки, така и за съхранение на игри и играчки. Той е практичен – височината му е 100 cm, благодарение на което малчуганът може свободно да достигне до кошовете и рафтовете. Кубчета, плюшени мечета, колички и кукли - всичко ще се побере в този на пръв поглед невзрачен шкаф. Със сигурност шкафът RACOON, който е с голяма вместимост, ще Ви помогне да поддържате ред в стаята на детето си. 

Предимства

Безопасност:

 • Шкафът има по-широка основа – такава конструкция увеличава стабилността на цялата мебел.
 • Шкафът се закрепва за стената, за да увеличи още повече безопасността на детето по време на игри.
 • Шкафът отговаря на европейския стандарт EN 14749:2016, който определя безопасността на мебелите за съхранение на вещи.

 

Удобство:

 • Идеално приспособен за нуждите на детето – шкафът не е висок, което улеснява свободното достигане до отделните рафтове дори на по-малките деца.
 • Уникалната конструкция и комбинация от меки рафтове отгоре и кошове, разположени на по-ниските нива, прави този шкаф невероятно удобен за използване – както от детето, така и от родителя. Кошовете могат да се пренасят на ръка и да се поставят на балкона или в хола.
 • Шкафът RACOON е с голяма вместимост – в него можете да съберете детските аксесоари и играчки! Сега всичко ще е на мястото си.

 

Функционалност:

 • Благодарение на компактните размери шкафът може да се постави дори в малката детска стая. Без проблем ще аранжирате малкото пространство.
 • Добавените към комплекта кошове значително увеличават мястото за съхранение на цялата мебел. Без проблем ще поставите в него както дрехите, така и играчките.
 • Вечно моден дизайн – шкафът за деца RACOON е подходящ за повечето интериорни решения, изпълнени в различен стил. Същевременно неговият цялостен стил се разчупва от очарователния енот, нарисуван на страниците на шкафа. Ще пасне както за детската стая, така и за спалнята на родителите. 

 

Изработка 

Материали: лакирана MDF плоскост, полиестер, боядисана прахово стомана

 

Размери:                          

 • дължина: 34 cm,
 • широчина: 80 cm,
 • височина: 100 cm.

Тегло: 12,1 kg

Размери/тегло с опаковката: 42 x 13,5 x 109 cm / 13,84 kg

Наличен
 • Безплатна доставка за цялата страна
Цена:
199,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад