02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Плащане и доставка

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ

Уважаеми клиенти, 
Пазаруването в нашия магазин е лесно и приятно. Постарали сме се да представим артикулите възможно най-добре, с много снимки и допълнителна информация, която постоянно обогатяваме. Всички цени са в български лева за 1 брой с включен ДДС.

За да закупите артикул, изпълнете следните няколко стъпки.

  1. Изберете желания продукт и натиснете бутон КУПИ под него. Системата ще прибави един брой към сметката Ви и ще отвори нов прозорец с избрания артикул.
  2. След като направите избора си, продължавате към следващата стъпка също с бутон КУПИ. В новия прозорец трябва да попълните Вашите данни, адрес на доставка, допълнителни условия, (Име, адрес, телефон, e-mail, дата на раждане, описание на адреса и особенсоти при доставка), и данни на фирма, ако желаете фактура. Регистрираните потребители ще видят в този прозорец попълнените от тях предварително данни. Не забравяйте да посочите удобен час за получаване, предпочитан куриер, както и други условия за доставката.
  3. Изберете предпочитан начин на плащане и отново натиснете КУПИ.
  4. При обработка на поръчката очаквайте обаждане от наш служителще или ще Ви уведомим по e-mail, за да потвърдим наличността и срока за доставка.

Вашата поръчка е изпратена успешно! На посочения от Вас имейл адрес ще получите и копие от направената заявка. Същото се съхранява и в потребителския Ви профил в Ново БеБе. Там може да направите справка за статуса на поръчката Ви.


УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Поръчки, приети до 12,00 часа се обработват на същия ден, а поръчки, приети след 12,00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки, приети петък следобяд, почивни и празнични дни се изпълняват в първия работен ден.

- Поръчките над 89.99 лв. и с тегло под 30 кг за територията на България се доставят с безплатна доставка до врата на клиента.

- За поръчки на стойност под 89.99 лв. и с тегло под 30 кг се заплаща доставка 6 лв за територията на цялата страна.

Забележка: Поради промяна в условията за доставка, надписа в описанието на някои продукти - "Безплатна доставка" не важи! Важи при определени условия, описани по-горе! Извиняваме се за причиненото неудобство!

- За поръчки с тегло над 30 кг. /като мебели/ клиентът заплаща доставка, според тарифата на куриерска фирма Speedy. За доставката на такива стоки допълнително се договаря сумата за доставка с клиента при разговор за потвърждение на поръчката.

- Поръчките ще бъдат доставени в срок от 2-5 работни дни от датата на поръчката.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена. 

- Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще се свържем лично с вас, като използваме данните за контакт, посочени от вас при съставяне на поръчката.

- Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ, наета от "ЛОББИ" ЕООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

- Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

- "ЛОББИ" ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Магазин "Ново Бебе" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод, без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката, Вие имате право да се откажете от нея. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с настоящите или променените условия по нея. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление, увеличение/, Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена, само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия.


ЗАПЛАЩАНЕ

Уважаеми клиенти, 

Пазаруването при нас е безопасно и сигурно. Всички цени са за 1 брой с включен ДДС.
След като попълните и изпратите поръчката си, очаквайте да Ви се обадим възможно най-скоро за да потвърдите адреса за доставка.

Закупените стоки може да заплатите по няколко начина:

  • С наложен платеж:

При избор на доставка с "наложен платеж” стойността на стоките се заплаща на куриера в момента на получаването им.

  • С банков превод:

При избор на метод за плащане “Банков превод” стоката се изпраща с куриер след като се уверим, че преводът на парите е извършен. Обикновено отнема 1 ден. Нашите данни за банков превод са следните:

ПОЛУЧАТЕЛ: ЛОББИ ЕООД

BIC: Райфайзенбанк /България/ЕАД RZBBBGSF

IBAN BG45RZBB91551003420903
Валута BGN

Внимание: поръчките направени с банков превод се изпращат след постъпване на плащането по сметка на фирмата! Извиняваме се за причиненото неудобство!

  • Плащане чрез ePay:

ePay е начин за електронно разплащане чрез дебитни и кредитни карти от системата БОРИКА.

За да използвате E-pay, трябва първо да се регистрирате в www.epay.bg, меню "регистрация на нов потребител", където ще получите и Клиентски Идентификационен Номер (КИН), който ще въвеждате в съответното поле тук. Необходимо е и да имате дебитна или кредитна карта от банка, включена в ePay.bg, която да сте активирали чрез някой банкомат от менюто му "Други услуги/Плащане чрез Интернет".

Въведена е и опция за директно плащане от кредитна карта VISA или MasterCard.

Действителното плащане се извършва чрез сайта на ePay (www.epay.bg), към който ще бъдете прехвърлени автоматично след въвеждане на всички нужни данни.

  • Чрез дебитна/кредитна карта, посредством виртуален ПОС терминал (on-line разплащане):

Банковите карти, с които можете да направите on-line разплащане, са с брандове Борика, MasterCard и Visa. Необходимо е да се уверите, че Вашата карта е отворена за транзакции в Интернет.

Внимание: поръчките направени с дебитна/кредитна карта се изпращат след постъпване на плащането по сметка на фирмата! Извиняваме се за причиненото неудобство!

  • Плащане на каса на Easypay

В случай, че нямате банкова карта, подходяща за онлайн плащания, изберете опцията за плащане в брой на касите на Easypay. След като заявите, че желаете да платите по този начин, и ще получите вашия 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Запишете си кода и отидете в някоя от 1400-те каси на Easypay в страната. Лесно можете да откриете най-близката до вас каса на Easypay, като проверите списъка с каси тук. Кажете, че желаете да направите плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец и представете 10-цифрения код. Платете стойността на поръчката без никакви допълнителни такси и удръжки.