02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

X-lander raincover - дъждобран

Артикулен номер: 3700-2
Марка: X-lander

Вижте пълното описание

Подробно описание

X-lander Xraincover. Дъждобран.

 

X-Lander за Активни, Грижовни и взискателни родители.

Продуктите на новата колекция на X-Lander са създадени въз основа на предишни години опит и коментарите на нашите клиенти. Ние правим всичко възможно, за да подобрим продуктите си, за да отговорят на очакванията на най-взискателните клиенти - родителите и техните деца. Нашите продукти са удобни за използване, в търговски центрове, по претъпканите улици, по време на активен отдих и по време на пътуване. Те са проектирани и изработени в съответствие с всички изисквания и стандарти и по тази причина те са известни с тяхната надеждност и безопасност. Ние се доверихме на национално признати полски дизайнери, специалисти в областта на дизайна на потребителски стоки. По този начин марката X-Lander се промени заедно с развитието на тенденциите в модата и технологията, като се отличава със своят естетически външен вид и оригинални детайли.

Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:

Специална Цена: 15,00 лв.

Редовен Цена: 45,00 лв.

Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад

Друго от аксесоари x-lander 2012-2013

X-lander raincover - дъждобран

Специална Цена: 15,00 лв.

Редовен Цена: 45,00 лв.