02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Bebe Confort - Електронен термометър с мек накрайник /10 секунди/ - син

Артикулен номер: 3106203300
Цвят: Не
Марка: Bebe Confort

Висока скорост на измерване на температура само 10 секундиМоже да се използва в 3 режима: ректално, под мишниците, в устатаМек и гъвкав връх за по-безопасен и нежен контактХипоалергенен благодарение върхът му, покрит с тънък слой златоСъхранява п...

Вижте пълното описание

Подробно описание

Осигурява точно, надеждно и бързо измерване на температурата. Моментен резултат: 10 секунди. Клинично тестван. По-безопасен и по-нежен контакт: с мек и гъвкав връх. Екран с широк дисплей, с памет на последно измерената температура, със звуков сигнал след измерване, почистване със сапунена вода.

Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
14,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад