02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

WOODYLAND Играчка за дърпане куче

Артикулен номер: 93028
Цвят: Не
Марка: WOODYLAND

Woody (Чехия) имат дългогодишни традиции, предавани от поколение на поколение  векове наред в производството на дървени играчки. Тези традиции  постепенно ги превръщат в едни от най-важните европейски производители на дървени играчки.Маркат...

Вижте пълното описание

Подробно описание

Woody (Чехия) имат дългогодишни традиции, предавани от поколение на поколение  векове наред в производството на дървени играчки. Тези традиции  постепенно ги превръщат в едни от най-важните европейски производители на дървени играчки.Марката има широка гама продукти, които са специализирани и насочени в развитието и подпомагането на комбинативното и творческо мислене, фината моторика и психологическото развитие, дидактически играчки. Акцентира  върху развитието на децата в различните етапи от живота. Фирмата използва  като консултанти сътрудници от педагогически училища и детски градини. Дизайнът на тези играчки е консултиран с ученици от средните училища, проектиране - секция "дървени играчки”. Всички детски играчки, се тестват по най-високите международни стандарти за качество и безопасност.

 

Играчката е с размери дължина 11 см. и височина 12 см.

 

За деца над 1 година

Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
22,90 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад