02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

WOODY КОНСТРУКТОР В КОФА - 144 ЧАСТИ

Артикулен номер: 90895
Цвят: Не
Марка: WOODYLAND

Детска дървена играчка "Конструктор в кофа" с цветни елементи В кутията има 144 части.За деца над 3 годиниМножество варианти и възможности за конструиране!Играчки с високото качество, които акцентират както на безопастността, така и върху развит...

Вижте пълното описание

Подробно описание

Детска дървена играчка "Конструктор в кофа" с цветни елементи 

 • В кутията има 144 части.
 • За деца над 3 години
 • Множество варианти и възможности за конструиране!
 
Играчки с високото качество, които акцентират както на безопастността, така и върху развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие.Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.
Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
69,90 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад