02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Maxi-Cosi Стол за кола Morion 15-36 кг Basic Red

Артикулен номер: 8742871110
Цвят: Не
Марка: Maxi-cosi

Вижте пълното описание

Подробно описание

Morion i-Size е функционален стол за кола, но не прави никакви ограничения за безопасността. Morion i-Size е оборудван с ISOFIX система за лесен и бърз монтаж в автомобила. Освен това използването на ISOFIX предлага голяма стабилност дори, когато детето Ви не седи на столчето си за кола.

Инсталация:

Нашият практичен стол Morion i-Size може да бъде инсталиран много лесно, като се използва ISOFIX системата на столчето за кола. За правилна инсталация проверете ръководството за употреба на Maxi-Cosi Morion.

Правилното поставяне на детето Ви в стола се осъществява лесно със системата за водене на коланите на стол Morion. Бързо и лесно закопчаване, така че сте готови да тръгнете след няколко секунди! Да тръгнете на път с Вашето дете? Няма проблем - с Maxi-Cosi Morion, който се побира до 2 други i-Size стола за кола на повечето задни седалки на автомобилите!

Безопасност:

В столовете на Maxi-Cosi сме пренесли над 50 милиона бебета при изписването от болницата вкъщи. Като водещ специалист по детска мобилност, безопасността на детето Ви е наш основен приоритет. Нашите интуитивни и иновативни столчета за кола безопасно защитават Вашето дете. Външните резултати от краш тестове за безопасност и лекота на използване, оценяват столчето за кола Morion на Maxi-Cosi като силно препоръчително.

Maxi-Cosi Morion i-Size отговаря на най-високите и най-новите стандарти за безопасност i-Size, предлагайки максимална безопасност за Вашето дете и е особено съсредоточена върху усилената странична защита. Този практичен стол за кола от Група 2/3 не прави компромиси с безопасността, дори когато детето Ви расте, чак до средно училище! Просто регулирайте седалката и облегалката за главичката от горната част на столчето за кола. Morion i-Size Ви помага да намерите правилната позиция на облегалката и седалката. От двете страни на облегалката е издълбана скала, която да посочи правилната позиция въз основа на ръста на детето Ви.

Лесен за използване и в съответствие с най-високите стандарти за безопасност на i-Size.

Проектиран за деца между 100 и 150 см, Morion i-Size е последното столче за кола, което ще купите! Той ще защитава Вашето дете от около 3,5 години до 12 години и е оборудван с ISOFIX система за лесен и бърз монтаж в автомобила. Облегалката на Morion i-Size може да се наклони, за да пасне идеално на седалката на автомобила. Тя осигурява на Вашето дете удобна позиция за пътуване, дори когато спи.

Тапицерията на столчето за кола Maxi-Cosi Morion може лесно да се сваля и да се пере машинно.

Лесна употреба:

ISOFIX система за лесно инсталиране на Вашето столче в колата.

Едновременно регулиране на седалката и облегалката за главата за по-добра защита от страничен удар.

Скала за регулиране на височината, за да намерите лесно правилното положение на седалката и облегалката за главата.

Бързо и лесно закопчаване, за да бъдете готови за няколко секунди!

Перяща се тапицерия за лесно почистване на столчето за кола.

Комфорт:

Регулируем на височина, за да пасне на Вашето растящо дете.

Настройте перфектно към седалката на автомобила, за да намерите удобна позиция за Вашето дете.

Безопасност:

i-Size безопасност, за да предложи най-добрата защита на Вашето дете.

Общи:

Възможно е да се инсталират 3 столчета за кола едно до друго, така че цялото семейство да има достатъчно място в колата.

Възраст: от около 3,5 до 12 години / от 100 до 150см.

Тегло: 5,7кг.

Наличен
 • Безплатна доставка за цялата страна
Цена:
388,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад