02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Smoby Триколка Be Fun "Мечо Пух"

Артикулен номер: 742
Цвят: Не
Марка: Smoby

Изчерпани количества !!!
Триколката от серията „Be fun” с марка Smoby разполага със стабилна и добре балансирана конструкция изработена от метал и пластмаса , обезопасителен колан, удобни ръкохватки, кош-багажник, подвижен лост за родителски контрол...

Вижте пълното описание

Подробно описание

Изчерпани количества !!!

Триколката от серията „Be fun” с марка Smoby разполага със стабилна и добре балансирана конструкция изработена от метал и пластмаса , обезопасителен колан, удобни ръкохватки, кош-багажник, подвижен лост за родителски контрол с регулируема дължина, опция за блокиране на руля в посока „само на право”, опция за регулиране в 3 положения на разстоянието между седалката и педалите, опция „свободни педали”, която позволява на малкото дете да държи спокойно крачетата си на педалите без те да се въртят по време на движение. Приблизителни размери: 71см x 48см x 44.5см. Препоръчителна възраст: 15 месеца +

Не е налично
 • Продукта в момента не е наличен. Ако искате да го поръчате направете запитване за продукта.

 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
0,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад