02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Safety 1st Предпазители за контакти с ключ - 12 броя

Артикулен номер: SF.0037
Цвят: Не
Марка: Safety 1st

Отстраняват се с ключКомплектът съдържа 10 броя капачки и 2 броя ключове

Вижте пълното описание

Подробно описание

Предотвратяват пъхането на пръсти или предмети в електрическите контакти. Покриват стандартен контакт с нула и фаза, със или без заземяване. Свалят се с ключ от комплекта.


ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ:

• Прочетете всички инструкции и ги запазете за бъдещи справки.

• Извадете всички елементи от опаковката и я изхвърлете.

1. Пъхнете предпазителя в неизползван контакт. Той трябва да пасне добре.

2. За да извадите, пъхнете ключа и освободете.

ВНИМАНИЕ: РИСК ОТ ОГЪН ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ШОК. Ако капакът на контакта пада или пасва свободно в отвора, възможно е контактът да е износен или счупен. За да намалите риска от огън или нараняване поради прегряване, искра или допир до фазата, спрете да използвате предпазителя, докато се провери от специалист дали е необходимо да се замени.

Този предпазител е предназначен да затрудни достъпа на деца до източници на електричество. Като всички продукти за предпазване на деца, този не е заместител на родителския надзор. Дете, оставено без надзор, може да отвори предпазителя. При електрическите контакти е необходимо да се спазват предпазни мерки при работа, за да се предотврати електрически шок. Не позволявайте да децата да играят с електрическо оборудване. Само за домашна употреба.

Важна информация за безопасност:

Детето Ви в един момент ще може да свали този предпазител. За да бъде ефективен за по-дълго, не позволявайте на детето да вижда как работите с предпазителите. Ако Ви наблюдава как отключвате или сваляте капака от предпазител, детето може бързо да се научи само как да го прави.

За най-добра работа, уверете се, че контактът и капакът му са поставени коректно. Ако контактът и капакът не са прилепнали, може да има процепи между капака и протектора, което улеснява детето да го отвори.

Предпазителите не са предназначени да заместят родителския надзор. Никога не оставяйте детето си без надзор. Редовно проверявайте дали предпазителите са коректно поставени.

Когато детето Ви е достигнало възраст, когато може само да свали протекторите, свалете ги. 

Комплектът съдържа 10 броя капачки и 2 броя ключове


Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
5,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад