02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

LUDI Непромокаемо килимче с тента

Артикулен номер: 90011-1
Цвят: Не
Марка:

Вижте пълното описание

Подробно описание

Защитен навес: Наслаждавайте се на времето на плажа или в градината, като предпазвате Вашето бебе от вятъра и слънчевата светлина, с тази малка, отворена палатка.

Мекия навес осигурява защита UV 50. Подходяща за новородено и за употреба върху всички повърхности - пясък, трева, камък. Тази палатка изолира от повърхността, върху която е сложена. Детето може да си играе удобно в палатката и да си играе със шест цветни топки, включени в комплекта. 

Освежаващ супер мини басейн: Подходящ, дори за новородени. Децата могат да си играят и да се наслаждават на водата, напълно безопасно. Налейте малко вода и превърнете навеса в супер-мини басейн. Вашите деца ще се пръскат с вода и ще се охлаждат с удоволствие през топлите летни дни.

Безопасност: Децата са много чувствителни към високите температури. Много важно е да ги хидратирате редовно и да следите телесната им температура. Навесът, който блокира UV лъчите е идеален за регулиране на телесната температура през горещите летни дни. Бъдете внимателни, не оставяйте своите деца без наблюдение. Пазете децата от слънчевите лъчи с всички допълнителни средства - шапка, слънцезащитен крем, очила, дрехи.

Инфо за родители: Създадена за пътуване със семейството, палатката Abribaby - предпазва от слънчевите лъчи. Палатката е лесна за разпъване, само трябва да подпъхнете мекия ринг в кръглия отвор на основата и сте готови. Идеална за пътуване - сгъва се и се прибира за секунди. Перфектна е за ваканции и кратки почивки.

Размери: 80 x 80 x 70 cm. 

Състав: 100% полиестер. Почиства се с влажна кърпа. 

LUDI е марка на френската компания JBM group, специалист в света на играчките и аксесоарите за деца. LUDI предлага оригинални, многоцветни колекции от продукти, съпътстващи децата от раждането им до навършване на 8-годишна възраст.

Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
74,95 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад