02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

JANE Кошара за игра 2 нива Travel Star T01

Артикулен номер: 6836 T01
Цвят: Не
Марка: Jane

Детската кошарка е с 2 нива на матрака, което осигурява по-голямо

Вижте пълното описание

Подробно описание

Кошарата за спане и игра на Jane Two Level T04 има възможност за регулиране на матрака на две нива. По-високото ниво на матрака се използва от 0 месеца, докато все още бебчето не може да се изправя. Започне ли да стои изправено самостоятелно, без помощ, се използва по-ниското ниво на матрака. Към кошарата има арка с играчки, за да може бебчето да се забавлява, докато лежи или си играе в нея.

От едната страна кошарата има колела, така че да можете лесно да я местите. И двете колела на кошарата се застопоряват. Към кошарата има и сак за транспортиране. Три от страните са с мрежа, която Ви позволява да наблюдавате бебето. Сгъваемото легло е снабдено и с голям джоб, за съхранение на аксесоари.

Тегло: 8.9 кг

Размери: 127 x 73 x 76

Наличен
 • Безплатна доставка за цялата страна
Цена:
198,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад