02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Sassy Комплект купички за закуска навън

Артикулен номер: 30125
Цвят: Не
Марка: Sassy

Разнообразие и удобство са в основата продуктите от серията за хранене на марката. Купичките Sassy On-The-Go Set Снек-Bowl осигуряват к...

Вижте пълното описание

Подробно описание

 • Плътно прилепващ капак на всяка купа
 • Подходящи за микровълнова печка и съдомиялна машина
Разнообразие и удобство са в основата продуктите от серията за хранене на марката. Купичките Sassy On-The-Go Set Снек-Bowl осигуряват както грижа за детето, така и отговор на нуждите му за независимост. Тези цветни купички дават възможност за съхранението и пренасянето  на  здравословни храни, така също и предотвратяват разливането им. Релефните им дръжки са лесни за хващане от малките ръчички, което осигурява на детето чувство за истинска независимост.
На път
Новите гледки, звуци, миризми оказват силно влияние в развитието на познавателните способности на вашето бебе. Притежанието на личен комплект за хранене подсилва увереността на бебето. Продуктите за път на Sassy вдъхновяват жаждата за приключения, като превръщат храненето в лесен и удобен процес, което ви позволява да се съсредоточите върху другите по-важни неща.
Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
16,80 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад