02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Стол за хранене Fisher Price Precious Planet

Артикулен номер: 737
Цвят: N/A
Марка: Fisher Price

Стол за хранене Приказен свят Fisher Price
 
Новият стол Ви предлага възможността да се забавлявате с бебето си докато го храните.То може да се забавлява с различните картинки в приказния свят на Фишър Прайс.Столът се придвижва лесно чрез 2 бр...

Вижте пълното описание

Подробно описание

Стол за хранене Приказен свят Fisher Price

 

Новият стол Ви предлага възможността да се забавлявате с бебето си докато го храните.То може да се забавлява с различните картинки в приказния свят на Фишър Прайс.Столът се придвижва лесно чрез 2 бр. колелца/за модела внасян в Европа/.Вградена играчка на плота, която да занимава малкото сладурче по време на хранене.С възможност за корегиране на височината на седалката -има 7 позиции, 3 степени на регулиране на облегалката, 3 степени на позициониране на плота.Таблата може да се премества и застопорява в различни положения,ръчно се сваля и лесно се поддържа-може да се мие и в миялна машина.Тапицерията е от плат и се почиства лесно.За деца до 25 кг.Подходящ -над 6 месечна възраст.

Не е налично
 • Продукта в момента не е наличен. Ако искате да го поръчате направете запитване за продукта.

 • Безплатна доставка за цялата страна
Цена:
279,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад