02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Theraline Baby Pillow Бебешка възглавница против деформации

Артикулен номер: Thera100
Цвят: Не
Марка: Theraline

Възглавницата за бебета Theraline е иновативен и сигурен продукт, който помага да запази правилната форма на главата на бебето, и предпазва от синдромът на плоската глава.

Вижте пълното описание

Подробно описание

 • Помага за поддържане на естествената форма на детската глава
 • Държи  бебето в оптимална позиция спане
 • Позволява завъртане на главата
 • Подкрепя бързото регресия на деформации
 • Свободно движение на въздух
 • Предпазва от изпотяване
 • Пране при 60 градуса по Целзий
 • Материал: 96% полиестер, 4% памук

Комфорт и сигурност за Вашето бебе.

Theraline, водещ производител на продукти за комфорт на майките и бебетата е награден с две престижни награди от водещи братинаски родителски общности: Practical Parenting & Pregnancy.

Възглавницата за бебета Theraline е иновативен и сигурен продукт, който помага да запази правилната форма на главата на бебето, и предпазва от синдромът на плоската глава.

Помага да защитите бебето в подходящото време. Всеки, който наблюдава внимателно може да види, че повечето бебешки глави, до някаква степен – по-малка или по-голяма, са деформирани. На поне едно от нашите бебета, проблемът е забележим. В нормалните случаи, деформацията изчезва през първата година на бебето, под напора на „растежа“ на мозъка. Все по-често, деформациите са просто приемани, и отбелязвани, като по-малкото зло. За щастие, новата възглавница за бебета Theraline сега предлага и комфорт и сигурност по време на съня, комбинирано с това – помага да защитите правилната форма на главата. Възглавницата за бебета Theraline избягва деформацията, която може да се образува по време на спането, така както би направила една мека възглавница от пера, но без да подложи на риск главата.

Просто идея и уникален дезайн осигуряват сигурност и комфорт за Вашето бебе, докато спи и лежи. Анатомичната форма и високо-технологичната материя подпомагат малката главичка на бебето ефективно. Като основно правило, не се образуват никакви деформации на главата. За бебета, които вече имат деформиращ проблем, възглавницата може да помогне с бърза корекция на деформацията. И благодарение на специалната материя, тя е толкова безопасна за Вашето бебе. Със специалната подредба на 3 различни типа от дишащи матирии, възглавницата помага да се запази температурата около главата на бебето. Високо технологичната материя, която използваме е толкова отворена, че когато Вашето бебе започне да се обръща и главата отиде на остналата част от вдлъбнатите на възглавницата - той или тя, все още ще диша лесно. Разбира се, бебето може да си мести главата напълно свободно, възпреки специалната форма на възглавницата!

tera

Защо главата на бебето се деформира или сплесква?

По някаква причина, медицинските сестри и докторите препоръчват да поставите бебето да спи по гръб. Благодарение на тази препоръка смъртните случай от задавяне в западните европейски страни се е намалил забележимо. За нещастие,  структурата на черепа е толкова мека през първите месеци, че лежането през дългите периоди забележимо сплескват или променят формата на главата.

Начини за справяне с деформацията:

 • Американската академия за педиатрия препоръчват: „Бебетата да заспиват по гръб, за да не се притискат коремчетата“.
 • Ако Вашето бебе лежи на една страна, когато е в леглото, тогава обръщайте Вашето бебе по-често, така че и другата част на главата да поема напрежението.
 • Когато Вашето бебе заспи,  сменете страната на която лежи бебето, на недеформираната страна.
 • Използвайте възглавницата за бебе Therаline, винаги когато е възможно, за да постигнете оптималено намаление на напрежението на главата на бебето.

Характеристики на 3D пространствената материя:

 • Изключително високо ниво на циркулация на въздуха във всички страни, дори и на тази, на която се лежи.
 • Приятно докосване на ватата.
 • Оптимална еластичност.
 • Добро разпределяне на топлината.

Продуктът е подходящ за възрастта от 0 до 12 месеца.

Размер: 21х20х3 см

Винаги се консултирайте с педиатъра, когато забележите синдром на сплескване на главата!

Theraline препоръчва да слагате бебето Ви да спи винаги по гръб и подкрепя кампанията на Американската академия на педиатрите за намаляване на смъртните случай от задавяне.

Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
45,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад