02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна
 

Бебефони

Съвременните родители могат да се радват на редица постижения на техниката, които правят ежедневието им по-лесно и по-спокойно. Бебефонът е едно от тях. С него спокойно можете да вършите домакинската си работа, докато детето ви си играе или спи в съседната стая. Благодарение на бебефона вие чувате всичко и ако доловите притеснителен шум, може веднага да проверите какво се случва.

Когато избирате бебефон, важно е да го съобразите с начина си на живот и условията в жилището си. За да откриете най-подходящият модел за вас, добре е да се съобразите с няколко основни характеристики на бебефоните. На първо място важен е обхвата – ако жилището ви е голямо или желаете да използвате бебефона от градината или гаража, обхватът трябва да е по-голям. За да имате възможност да пренасяте бебефона с вас е необходимо той да има щипка за носене на колана и да работи с батерии, а не на ток. Друга полезна екстра, която предлагат някои бебефони е видео наблюдението. Така няма да е нужно при всеки звук да проверявате дали бебето е добре, а с един поглед ще виждате дали има нужда от вас.

В онлайн магазин Ново бебе ще откриете голямо разнообразие от модели бебефони. За ваше улеснение може да използвате филтрите за производител.

Задай Възходяща Посока
Покажи по:
Motorola Видео бебефон Comfort 40 Connect

Motorola Видео бебефон Comfort 40 Connect

Специална Цена: 349,00 лв.

Редовен Цена: 379,00 лв.

Motorola Видео бебефон Comfort 60 Connect

Motorola Видео бебефон Comfort 60 Connect

Специална Цена: 419,00 лв.

Редовен Цена: 459,00 лв.

Motorola Бебефон с камера MBP481

Motorola Бебефон с камера MBP481

Специална Цена: 159,00 лв.

Редовен Цена: 179,00 лв.

Задай Възходяща Посока
Покажи по: