02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Столче за кола Cybex Aton Berry Възрастова група (0-13 kg.)

Артикулен номер: 683
Цвят: N/A
Марка: Cybex


ПОБЕДИТЕЛ В ТЕСТОВЕИзключително лекото и просторно столче за кола за новородено CYBEX Aton е наградено с наградата за победитело от немската Stiftung Warentest (06/09) в групата 0+ без основа и получава високи отличия в проведените тестове от най- ...

Вижте пълното описание

Подробно описание

ПОБЕДИТЕЛ В ТЕСТОВЕ

Изключително лекото и просторно столче за кола за новородено CYBEX Aton е наградено с наградата за победитело от немската Stiftung Warentest (06/09) в групата 0+ без основа и получава високи отличия в проведените тестове от най- известните европейски организации на потребителите. Като част от системата за пътуване на CYBEX Аton попада в категорията на мобилността. 

CYBEX СИСТЕМАТА ЗА ПЪТУВАНЕ

Използвайки елементарен адаптор, столчето за кола Aton може лесно да се монтира на количките CYBEX Callisto, Topaz и Onyx. Така леките и компактни колички се превръщат в комбинирани колички, които предлагат мобилност, пестене на пространство и лесно решение за живота в града и на път.

ИНТЕГРИРАН СГЪВАЕМ СЕННИК

Сенникът с две позиции лесно се използва и предлага оптимална защита. Сенникът се прибра в защитен джоб, когато не се използва.

Допълнителни характеристики:  
Подложка, която се маха, когато бебето порасте, за да се осигури по- добър комфорт;
Допълнителна подложка за новородени;
Широки колани осигуряващи комфорт и сигурност;
Дишаща материя, перяща се при температура 30C.

Размери: 
Дължина: 63 см; ширина 47 см; височина 55.5 см;
Тегло 3.9 кг.

Аксесоари(не са включени в цената):
Адаптор за столче: използвайки този адаптор, столчето може бързо и сигурно да се монтира на количките Cybex Callisto, Onyx и Topaz;
Летен калъф;
Чувалче за столче: чувалчето осигурява оптимална защита от студа и приятна температура в студените месеци; вътрешната част е изработена от приятен вълнен плат; отворът може да бъде пристегнат с връв; отваря се с цип;
Предлага се и във вариант с кожа.

Не е налично
 • Продукта в момента не е наличен. Ако искате да го поръчате направете запитване за продукта.

 • Безплатна доставка за цялата страна
Цена:
229,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад