02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Bertoni Велосипед Триколка A28 - цветове

Артикулен номер: 1005012
Цвят: Не
Марка: Lorelli/Bertoni

Това е предпочитаното превозно средство на току-що проходилите малки палавници. 

Вижте пълното описание

Подробно описание

Този велосипед триколка е подходящ за Вашето подрастващо дете, което има нужда от активност и ежедневни разходки навън. Поглезете малчугана като му осигурите полезно и удобно превозно средство, за да се чувства като големите. Велосипедът триколка ще се превърне в любимото средство за придвижване на мъника и той ще чака с нетърпение излизането навън. На предното колело има удобни педали, които ще научат детето само да кара колело.Триколката предлага невероятно забавление за невръстните малчугани, давайки им възможност да следят отблизо всичко, което ги заобикаля. Превозното средство е отличен вариант за родители, чиито деца са по-енергични и темпераменти и роптаят срещу ограниченията на детската количка. С триколката вие можете уверено да управлявате движението, без да се притеснявате от намесата на малкия велосипедист.Триколката е подходяща за деца над 24 месеца.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Наличен
 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:
56,90 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад