02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

Red Castle Спален чувал 55 см. - бяло/сиви точки

Артикулен номер: 60031
Цвят: Не
Марка: RED CASTLE

Закопчаването става с цип странично, като отварянето стига до под мишницата, за да се избегне опасността от нараняване на детето или случайно отваряне. 

Вижте пълното описание

Подробно описание

Спалeн чувал 55 см, TOG 0,5 олекотен, предназначен за бебета на възраст от 0 до 4 месеца с ниско рождено тегло, както и недоносени бебета.

Закопчаването става с цип странично, като отварянето стига до под мишницата, за да се избегне опасността от нараняване на детето или случайно отваряне. Улеснен е достъпа за смяна на пелените - така не се налага пълно събличане и безпокойство за детето. Тик-так копчета на раменете за удобство - удължаване или скъсяване на размера.

Производителят Red Castle е приел система за класифициране, която се използва широко в Европа. Тя идентифицира топлинен/термичен коефициент на изолация на даден продукт и се нарича TOG. По-високата стойност TOG на артикул показва, че той запазва повече топлина.

TOG нивата на нашите продукти са: TOG 0.5, в олекотен памук (за стаи с температура над 22°C), TOG 2 - подплатен памук (за стаи с температура 19°C - 22°C), и TOG 3, ватиран текстил (полар или памук) (за стаи с температура 16°C – 19°C).

Внимание : спалните чували не трябва да се избират въз основа на дневната температурата на открито, а в зависимост от температурата на помещението, в което спи бебето и неговото спално облекло.

Два примера за онагледяване:

1/ Възможно е през зимата, в добре загрята стая, едно дете да се нуждае от спален чувал TOG 0.5 , а не модел TOG 3.

2/По същия начин, когато сме в планината през лятото, може да се наложи да използваме спален чувам TOG 2, а не TOG 0.5.

Продуктът се пере в перална машина, при препоръчителна температура от 30° C. НЕ се суши в сушилна машина!

Не е налично
 • Продукта в момента не е наличен. Ако искате да го поръчате направете запитване за продукта.

 • Безплатна доставка над 89,99 лв.
Цена:

Специална Цена: 39,80 лв.

Редовен Цена: 87,00 лв.

Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад