02 / 434 17 52 ; 088 770 60 06;
Skype novobebe2@novobebe.com
Kоличката Ви е празна

BABYZEN Спален чувал - син

Артикулен номер: 556
Цвят: Не
Марка: Babyzen

The Babyzen чувалче може лесно да се отваря и затваря с помощта на цип, който минава по цялата му обиколка, като се гарантира вашето дете може да се изкачи и излиза бързо и лесно.

Вижте пълното описание

Подробно описание

The Babyzen чувалче може лесно да се отваря и затваря с помощта на цип, който минава по цялата му обиколка, като се гарантира вашето дете може да се изкачи и излиза бързо и лесно.

Качулка с форма на върха легло Babyzen чувалче също е много полезно, тъй като тя предпазва главата на детето от студена зима и вятъра. Това чувалче може да расте с детето Ви, но бебето ако още е много малко, чувалче може да се направи по-малко с помощта на две Попърс.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Наличен
 • Безплатна доставка за цялата страна
Цена:
216,00 лв.
Вижте коментари и дайте оценка
 • Доставка
 • 365 дни Връщане
  1. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след представяне на касова бележка.
  2. Изплащане на стойността или замяна на продукта става след като същия се инспектира от служител на Лобби ЕООД, за което ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.
  3. Разопаковани и използвани продукти не могат да бъдат връщани.
  4. Връщане и замяна на стоки важи за продукти с единична цена над 150лв.
  5. Връщане и замяна НЕ важи за дрехи, пантофи, обувки, шишета, биберони, аксесоари за хранене и хигиена, и други за които не важат горните условия.
  6. Връщането става като продукта се достави лично или с куриер на адреса на магазин „Ново Бебе”. Всички разходи по доставката са за сметка на клиента.
  7. За продукти закупени до 3 месеца се приспадат 20 % от стойността им. За продукти закупени до 6 месеца стойността се приспада с 40 %. За продукти закупени до  12 месеца стойността се приспада с 60 %.
 • Запитване за продукта

  Имате въпроси относно този артикул? Изпратете ни Вашето запитване или звънне на тел.: 0887 706 006

Назад